Ontdenk Nederland

Op reis is eigen land? Een stedentrip, schoolreisje of vakantie in Nederland betekent gemak, voordeel en verrassend veel variatie. Je zit altijd dichtbij huis, maar bent toch in een heel andere omgeving. Of je nu een paar dagen over de Veluwe gaat fietsen, Amsterdam gaat verkennen of gaat uitwaaien op de Waddeneilanden, Nederland is van alle markten thuis.

Drenthe

Laat je bijvoorbeeld betoveren door de rust en natuur van natuurprovincie Drenthe en fiets langs bossen, heide, hunebedden en zie je misschien nog wel reeën aan de bosrand.

Op citytrip naar Amsterdam

Dankzij de vele musea, kanalen en terrassen is Amsterdam een populaire stad. Als Nederlander mag een bezoek aan Amsterdam eigenlijk niet ontbreken. De citytrip in eigen land kun je tijdens een schoolreisje compleet maken door een overnachting bij te boeken.

Zeeland

Wil je alles te weten komen over watermanagement? Dan ben je in Zeeland op het juiste adres.
Niet alleen waterbeheersing behoort tot watermanagement maar ook is het begrip 'duurzaam waterbeheer' in opmars. Duurzaam waterbeheer is het winnen, gebruiken en retourneren van water aan en uit het milieu onder een aantal voorwaarden. Tijdens deze meerdaagse excursie naar de waterrijke provincie Zeeland leer je hier alles over!

De waddeneilanden

Duurzaam leven is een hot item in de media, politiek en natuurlijk ook binnen scholen. Op allerlei niveaus proberen bedrijven, de overheid en particulieren het werken en leven aan te passen om het milieu te ontzien en energiekosten en CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Om duurzamer te leven zijn allerlei maatregelen nodig. Wat is er leuker dan dit te onderzoeken op je schoolreis of werkweek naar Terschelling. Ook de accommodatie, het Stayokay hostel, probeert met eenvoudige ingrepen het milieu te ontzien en duurzaamheid na te streven.
Ga op reis naar Terschelling en leer meer over dit interessante onderwerp.

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel