ETS hardlopers: dé meest geboekte en favoriete schoolreizen!

Buitenlandse schoolreizen: Talloze mogelijkheden en opties.
ETS Travel vertelt u graag over de meest populaire en geliefde reizen.
Een combinatie van de meest geboekte reizen en onze favorieten!

Cambridge: de klassieke universiteitsstad

 De geschiedenis van Cambridge gaat duizenden jaren terug. Al voor de Romeinse tijd was er sprake van bewoning in het gebied. Cambridge is een echte universiteitsstad en dat is aan alles te zien. Samen met Oxford staat Cambridge bekend als een van de beste plekken ter wereld om te studeren en de twee steden worden soms dan ook wel Oxbridge genoemd.
Zeker wanneer het zonnig is, is het heerlijk om je voeten even te laten rusten in een van de bootjes terwijl je langs de verschillende campussen van de universiteit vaart.
Om een boeiend programma vol cultuur en historie samen te stellen mag een bezoek aan het Prachtige Fitzwilliams zeker niet ontbreken. Ook de universiteitstour is zeker de moeite waard.

Krakau: Een must voor de Europese historie

 

Krakau is de prachtige culturele hoofdstad van Polen. Geheel intact gebleven met een mix van culturele hoogtepunten in de binnenstad, modieuze en hippe winkels en een bruisend studenten uitgaansleven en niet te vergeten de intieme Joodse wijk.
Wat accommodatie betreft hebben we een goede selectie kunnen maken van nette en betaalbare hotels.
Eigenlijk mag op deze reis een bezoek aan Auschwitz-Birkenau niet ontbreken!
Een bezoek aan dit voormalige concentratiekamp zal veel indruk maken op scholieren. Contacten met een aantal Internationale scholen zijn in een vergevorderd stadium. Dit zou voor uw Internationaliseringsprogramma interessant kunnen zijn. Natuurlijk is deze reis met al zijn verschillende facetten op maat aan te passen, zoals u van ETS Travel gewend bent. Een combinatie reis via Berlijn, of zelfs Praag is mogelijk.
Het door ons uitgekiende reisplan, is met zoveel indrukken, een geweldig alternatief voor de Londen- en Parijstrips!

Parijs: cultuur, light by night

 


Vanwege de relatief korte reisafstand en de ontelbaar bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn, is Parijs nog steeds een van onze favorieten voor een meerdaagse stedentrip. Een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement kan bijdragen aan het curriculum voor internationalisering.
Een bezoek aan Père Lachaise, de grootste begraafplaats van Parijs of Versailles waar jullie het beroemde Chateau van Versailles zullen bezoeken, er is in Parijs genoeg te zien en beleven.
De Champs Elyséees, Notre Dame en Arc de Triomphe en/of Couer bezoeken.
Het graf van Napoleon (Dôme des Invalides) bezoeken, een bezoek aan het wereldberoemde Louvre en uiteraard de beroemde Eifeltoren… talloze mogelijkheden.
Vergeet als mogelijke afsluiter Disneyland Parijs of Parc Astérix niet.

Sevilla: Een stad vol met werelderfgoed

 


Sevilla is gelegen aan een rivier en binnen een uur rijden van de Atlantische oceaan. Dus op alle gebied een stad om nooit te vergeten.
We hebben gastgezinnen geselecteerd die er alles aan doen om de studenten het gevoel te geven "part of the family" te zijn.  Ook de taalschool geeft al meer dan 30 jaar Spaanse les. Ook Engels en Duitse lessen zijn in deze taalschool mogelijk.
De gastgezinnen liggen in de nabij gelegen plaats Conil de la Frontera. Dit prachtige witte vissersdorp aan de Costa de la Luz gelegen aan de Atlantische oceaan, straalt alles uit waar je naar op zoek bent om Spanje te ontdekken. Juist daarom hebben voor deze gastgezinnen gekozen. Ook een bezoek aan de nabij gelegen stad Cádiz, de onterechte underdog van Andalusië, zeker de moeite waard.

Turijn: Italie op z'n best

 

De industriestad van vroeger is nu een hippe en moderne typisch Italiaanse stad geworden.
De schoolreis even niet naar Rome maar lekker dichterbij. Goed bereikbaar per touringcar en met directe vluchten uit Amsterdam en Eindhoven. Turijn ligt prachtig tussen de Alpen aan de rivier Po. ETS Travel heeft met een aantal lokale organisaties een mooi pakket samengesteld met een mix aan cultuur, historie, maar zeker ook, sportieve outdoor en adventure.
Wel eens gedacht aan fietsen in de stad en omgeving?

Met de stoeltjeslift naar de Basilica di Superga of naar Castello di Rivoli. Toch een dagje Milaan?
Er zijn veel paleizen, villa’s en jachtsloten in en om Turijn. Nu zijn deze culturele en artistieke schatten, die in 1997 zijn uitgeroepen tot ‘Werelderfgoed’ van de UNESCO, nog volop te bewonderen.

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel