Coronavirus COVID-19: Wat kan ETS Travel in deze tijd voor jou betekenen?

In deze onzekere tijd zijn we vooral bezig met het allerbelangrijkste, en dat is gezond blijven! In deze moeilijke tijden komen we in gedachte steeds dichter bij elkaar en merken we waar het in de basis over gaat.

Natuurlijk is het ontdekken van de wereld en je ontwikkelen op het gebied van Wereldburgerschap en Internationalisering normaal gesproken ook een van de behoeften die velen van ons ervaren. Dit is waar wij scholen dagelijks mee helpen. Helaas moeten alle reizen op dit moment uitgesteld worden en wachten we tot de mogelijkheid zich weer voordoet zodat wij onze passie; het op maat maken van jullie meerdaagse reizen, weer uit te kunnen oefenen.

Zeker willen we heel graag samen met jullie de reizen binnen jouw school eens onder de loep nemen en kijken waar we de programma’s kunnen verbeteren en nog meer inhoud kunnen geven om ze nog beter af te stemmen op jullie wensen en leerdoelen.

Ook geven we graag vrijblijvend informatie en advies over nieuwe bestemmingen en reisprogramma’s voor als het straks weer kan.

We zijn in een vergevorderd stadium met een veilige online leeromgeving zodat we jullie, ook nu het fysiek niet mogelijk is, toch in contact kunnen brengen met buitenlandse leeftijdsgenootjes. Maar daar is nog heel even geduld voor nodig.

Dus heb je interesse om samen met ons eens van gedachte te wisselen over de opbouw van bestaande- of de ontwikkeling van nieuwe reismogelijkheden? neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

British Council
Keurmerk Touringcar
Travel Association

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel