Reizen en Covid-19

Reizen naar veilige landen weer mogelijk

 

Vanaf eind mei 2021 is het weer mogelijk om te reizen naar landen met lage coronabesmettingscijfers. Het kabinet stopt vanaf 15 mei met het afraden van reizen voor heel Europa, en gaat terug naar het geven van reisadviezen per land. Het is nog niet bekend welke landen van code oranje verspringen naar groen of geel. 

Vana eind mei verandert het oranje reisadvies voor de hele wereld weer naar individuele adviezen per land. Sommige landen springen dan waarschijnlijk gelijk naar code geel (of groen): reizen kan, maar wees waakzaam. Er zijn in die landen nog coronamaatregelen van kracht zoals een avondklok of gesloten musea.

Er zijn al kleine versoepelingen ingevoerd voor specifieke gebieden. Zo hoeven reizigers die ondanks op reis zijn geweest met een code oranje, niet meer in quarantaine bij terugkomst in Nederland. Dit geldt voor Griekse eilanden als Lesbos, Samos en Rhodos, en Portugal en de Azoren. Bij die laatste twee is er ook geen verplichte PCR-test nodig bij terugkomst. 

Het begin is gemaakt!

Contact opnemen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel