Op schoolreis naar Valencia: historie en toekomst in één Spaanse kustplaats

Ben je op zoek naar een geschikte bestemming voor een buitenlandse schoolreis of werkweek? De vele culturen die in Valencia geleefd en geheerst hebben, hebben hun sporen nagelaten. En dat maakt een schoolreis naar Valencia zo interessant.

Gastgezinnen: de studenten zijn echt “part of the family”

Omdat de leefgewoonte in Spanje natuurlijk enorm veel verschilt van de Nederlandse, hebben we gastgezinnen geselecteerd die er alles aan doen om de studenten het gevoel te geven “part of the family” te zijn. Hoe speciaal is het om tijdens de schoolreis alles op zijn Spaans te ervaren? Zelfs de siësta zullen we hierbij niet overslaan! Een groepsaccommodatie of hostel behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Door de ideale ligging van de gastgezinnen in de hippe badplaats Javea is het een prima uitvalsbasis om de stad Valencia of/en Alicante te bezoeken. Maar laten we vooral de veelzijdige plaats Javea zelf niet overslaan. Denk aan de hippe boulevard (waar we allerlei watersporten aan kunnen bieden). Of de mooie natuur met de bergen, grillige rotspartijen en idyllische baaitjes waar je kunt wandelen en hiken.

De oude stad met de markthal en de leuke typische Spaanse restaurantjes zijn ideaal voor een tapas kookworkshop. Al met al zeker de moeite waard om kennis te maken met de Spaanse taal en cultuur!

Breng een bezoek aan een taalschool in de omgeving

Om de reis compleet te maken is een schoolbezoek ook mogelijk. We hebben contact gelegd met een taalschool in deze omgeving. De school is gehuisvest in een mooi gebouw met hypermodern ingerichte klaslokalen, een bibliotheek, videoruimte, studentenlounge en een dakterras. Te midden van winkels, cafés, en bezienswaardigheden in het fraaie en historische centrum van Javea.

Bij de taalschool zijn er vele mogelijkheden. Natuurlijk is er de mogelijkheid voor het volgen van Spaanse lessen maar ook het volgen van Engelse lessen kunnen ze op maat aanbieden. En het ontmoeten van spaanse studenten maakt deze onvergetelijke ervaring natuurlijk compleet!

Hulp nodig?

Een goede werkweek of schoolreis organiseren naar het buitenland is lastig omdat dit tijd kost en er specifieke kennis voor nodig is.

Wil je een schoolreis naar het buitenland organiseren waarin alles tot in de puntjes is geregeld? Neem dan contact met ons op, ETS Travel helpt je graag om een leuke, goed verzorgde reis met een educatief programma samen te stellen.

Brochure aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel