Stappenplan voor een goed georganiseerde meerdaagse schoolreis

Natuurlijk is het superleuk om een meerdaagse reis of werkweek voor je leerlingen te organiseren, wij hebben er zelfs ons beroep van gemaakt. Maar iedereen die dit weleens gedaan heeft, weet dat het ontzettend tijdrovend is. En dat naast de toch al overvolle agenda’s. ETS Travel helpt je graag bij een op maat georganiseerde groepsreis, schoolreis en/of studiereizen.

Stap 1: Neem contact met ons op

Wanneer je besloten hebt het organiseren en plannen van de meerdaagse schoolreis of groepsreis uit te besteden, neem dan contact met ons op. Dit kan via de website middels een antwoordformulier, of je kunt ons direct benaderen via email of telefoon.

Stap 2: We horen graag je wensen

Binnen een of twee werkdagen nemen wij contact met je op om door te spreken wat je wensen zijn en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Aan de hand van deze informatie maken we een offerte op maat met hierin een voorbeeldprogramma gebaseerd op de doelstellingen zoals deze met je besproken zijn.

Stap 3: Ontvang een voorstel op maat

We proberen de offerte binnen ongeveer een week naar je te kunnen verzenden, maar we zijn voor het maken van de offerte natuurlijk afhankelijk van meerdere partijen (accommodatie, overtocht, vervoer etc).

Stap 4: We nemen het voorstel samen door

Nadat de offerte naar je verzonden is vinden we het fijn om onze aanbieding samen met je door te nemen; onze offertes worden op maat gemaakt en helemaal aan je wens aangepast. Wellicht zie je graag nog wijzigingen in het voorbeeldprogramma?

Stap 5: Wij zetten de puntjes op de ‘i’

Indien je akkoord gaat met de offerte ontvang je een digitale bevestiging welke je alleen nog maar hoeft te ondertekenen voordat we met het plannen van de reis kunnen gaan starten. Het programma zal dan helemaal “gefinetuned” worden, zodat we een tot in de kleinste details uitgewerkte tijdsplanning voor je kunnen maken.

Stap 6: Het uitwerken van het programma

Het uitwerken van het programma is het meest tijdrovend. In goed overleg bereiden we samen de meerdaagse reis voor. Je geeft zelf aan in hoeverre je wilt dat wij de boekingen doen, betalingen vooraf regelen, de rijtijden van de chauffeur in acht houden, maaltijden plannen etc. Je eigen suggesties en wensen worden in het programma verwerkt en door onze ervaring kunnen we je helpen met het vinden van excursies en programma onderdelen die passend zijn voor je leerlingen.

Een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren?

Wil je een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren waarin alles tot in de puntjes is geregeld? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag om een leuke, goed verzorgde reis met een educatief programma samen te stellen.

Brochure aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel