Merletcollege: korte lijntjes, wederzijdse waardering & een leuk team!

“We werken al samen met ETS Travel sinds 2014” zegt Wap, TTO coördinator van het Merletcollege. We hebben ze, samen met nog een aantal aanbieders, ontmoet op een tto-dag. Nadat we van de verschillende aanbieders informatie hadden ingewonnen en kennis met ze hadden gemaakt, hebben we een keuze gemaakt. De keuze viel op ETS Travel.

“Ik vond de snelle reactie erg fijn. In vergelijking met andere aanbieders merk je gewoon dat de lijntjes veel korter waren. Er werd vrij snel meegedacht. Het contact was minder zakelijk, veel persoonlijker. Dat sprak ons heel erg aan”.

merletcollege

We waren snel overtuigd

Wap: “Doordat ik direct één aanspreekpunt kreeg en er korte lijntjes waren, was ik eigenlijk al heel snel overtuigd. Dat is wel echt het grote voordeel van een kleinere organisatie. We hadden een beperkt budget, hier werd direct goed in meegedacht. Zo zeiden ze: “dan zou ik voor een speurtocht kiezen want dan kost het minder” en “we hebben op die locatie nog wel spullen voor je liggen die je kunt gebruiken”. Ondanks ons kleine budget wordt er altijd echt top meegedacht!”

Als alles goed gaat tijdens de reis, hebben we geen contact. Als er iets is (dat gebeurt niet vaak hoor) hebben we altijd wel even contact via de app. We bevelen ETS Travel regelmatig aan anderen aan. Je doet het echt samen. “Ik heb het gevoel dat ik echt iemand heb om op terug te vallen”, zegt Wap. “En niet geheel onbelangrijk: het zijn gewoon hartstikke leuke mensen!”

“De wederzijdse waardering is erg fijn. Ik waardeer die meiden voor waar ze ons bij helpen, zo hebben zij ook waardering voor mij.”

Merletcollege

Ze doen net dat beetje extra

“Ik heb de reizen nog niet zolang geleden overgedragen aan een collega”, zegt Wap. “Zij stelden voor om met z’n allen te gaan lunchen zodat ze mijn collega gelijk goed zouden leren kennen en andersom. Dat was echt heel erg fijn.”

“Zo ben ik ook een keer mee geweest op een docentenreis. Die reis was helemaal verzorgd. We gingen met een aantal docenten naar locaties kijken. Ook keken we naar verschillende activiteiten die de leerlingen zouden kunnen doen. Dat maakt dat je de mensen goed leerde kennen. Niet alleen je aanspreekpunt, maar het hele ETS Travel team.”

Een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren?

Wil je een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren waarin alles tot in de puntjes is geregeld? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag om een leuke, goed verzorgde reis met een educatief programma samen te stellen.

Brochure aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel