Dr. Mollercollege: het persoonlijke contact is wat telt voor ons!

Voor onze leerlingen van Dr. Mollercollege organiseren wij ieder jaar een buitenlandse schoolreis. Deze reis organiseren we samen met ETS Travel. “Ik ben er 5 jaar geleden bijgekomen” zegt Paul, leraar van het Dr. Mollercollege. “Voordat ik erbij kwam werkten wij samen met een andere reisorganisatie maar daar liepen zaken niet goed.

Mijn collega waarvan ik het stokje heb overgenomen gaf aan dat ik beter op zoek kon gaan naar een andere reisorganisatie. Weer een andere collega van mij kende ETS Travel en die adviseerde mij om eens contact met hen op te nemen”.

Ze kwam langs bij ons op school

Ik heb contact opgenomen met ETS en Carmen kwam langs als contactpersoon en reisadviseuse. Ze kwam naar onze school in Waalwijk. Als leraar heb je wel een idee waar je heen wilt, vaak is er ook nog een opdracht aan de reis gekoppeld. Hier bemoeit Carmen zich verder niet mee maar ze heeft wel het programma samen met ons opgezet. Voor onze reis naar Parijs stonden uiteraard wel een aantal “standaard” bezoekjes op de planning. Zo zouden we een aantal musea gaan bezoeken, de Eiffeltoren en natuurlijk het Louvre.

Maar wat voor mij belangrijk is; is het persoonlijke contact. Dat is ook echt de reden dat ik destijds met ETS Travel in zee ben gegaan. Zij kwam langs op school samen met een andere collega en toen is het balletje gaan rollen. Het contact is gewoon prettig.

Soms is het gewoon fijn om even telefonisch contact te hebben

Naast het fijne contact, staan ze ook altijd voor je klaar. Ook als je op reis bent. Meestal verloopt alles gewoon vlekkeloos. “Ik bedoel, alle musea weten dat we eraan komen. Er gaat nooit echt iets mis.” Vorig jaar stonden we bij de Eiffeltoren en toen kwamen we niet zo gemakkelijk binnen, ondanks dat we gewoon tickets hadden. Dan is het gewoon fijn om even telefonisch contact te hebben met Carmen. Gewoon even de boel doorgeven. In die zin is het prettig, je belt naar ETS Travel en je krijgt altijd iemand aan de lijn.

pont alexandre iii 819240 1920

De reis voor volgend jaar is al geregeld

We zijn nog geen drie weken terug uit Parijs en we hebben nu al contact over de reis voor 2020. Ze denken gelijk alweer mee. Het contact is altijd al prettig geweest maar je merkt naarmate we langer samenwerken, hoe soepeler dat gaat. Je merkt gewoon dat die reisleiders van ETS veel ervaring hebben.

“Normaal gesproken gaan we met 1 groep op reis en dan hebben we maar 1 hostel nodig. Voor de vorige reis hadden we 70 aanmeldingen. Normaal hebben we er maar 40. Dus we hadden ineens 2 reizen in 1 week. Er moest een tweede hostel gevonden worden en dat wisten we pas vrij laat.

Carmen heeft dit prima opgepakt. Het tweede hostel was relatief dicht in de buurt van die al geboekt was. Volgens mij is het vrij lastig om in steden als Londen een goede accommodatie (die ook groot genoeg is) te vinden. En al helemaal op het laatste moment. Maar Carmen regelt dat gewoon.”

Net dat beetje extra

ETS probeert te regelen dat we volgend jaar een middelbare school kunnen bezoeken in Parijs. Zij heeft de contacten daar. Een middelbare school in Parijs een dagdeel bezoeken is lastig, denk ik. Maar ik ga er vanuit dat het haar wel lukt. Voor die tijd komen we niet opnieuw samen. We houden elkaar op de hoogte als er dingen zijn. Het globale programma voor volgend jaar ligt er al.

Er zijn nog wel een aantal wijzigingen maar die geef ik dan gewoon aan ze door. De accommodatie waar wij altijd heen gaan is zeer gewild, maar zij regelt de voorboeking altijd op tijd. Volgens mij is het zelfs al geregeld.

Een week na de reis vindt er altijd een evaluatiemoment plaats. We bespreken per dag wat er goed ging en wat we volgend jaar eventueel anders willen.

We zouden ETS Travel zeer zeker aan anderen willen aanbevelen.

Een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren?

Wil je een meerdaagse reis naar het buitenland organiseren waarin alles tot in de puntjes is geregeld? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag om een leuke, goed verzorgde reis met een educatief programma samen te stellen.

Brochure aanvragen

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel