Schoolreizen & Groepsreizen

Onze klanten

ETS organiseert voor onze school een ideale reis waarin 'taal', 'cultuur', 'outdoor activiteiten' en 'educatie' met elkaar gecombineerd worden. Vanuit Liddington, de goed gefaciliteerde thuisbasis, gaan we naar Oxford en Bath. ETS regelt gemakkelijk vervoer voor onze 70 leerlingen en hun begeleiders. Het park met prima kamers voor kleine groepjes leerlingen is zeer geschikt. We hebben gemakkelijk onze wensen in het programma kunnen inpassen!
Wij gaan al jaren met onze T.T.O. (Tweetalig Engels) afdeling naar Londen voor een weekje in de grote stad. E.T.S. verzorgt de laatste twee schooljaren onze reis. Het is een prima organisatie die zeer goed meedenkt met het samenstellen van het programma. Zodra we tot een voor onze school goed programma zijn gekomen, zorgt E.T.S. voor een snelle en duidelijke afhandeling. Eindelijk geen gezeur meer bij het melden van de groep waar dan ook. Alle vouchers zijn prima in orde etc.
Sinds 2012 gaat het Comenius College met de tto-leerlingen van klas 1 en 2 naar een PGL-kamp in Engeland. Zowel leerlingen als docenten zijn heel erg positief: de locaties zijn prachtig en er is een goede mix van educatieve, culturele en uitdagende activiteiten. ETS Travel regelt en verzorgt alles tot in de puntjes en daarom is het heel fijn om als school mee samen te werken; betrouwbaar, betrokken en bereikbaar.
We zijn drie keer met ETS travel naar Marchants Hill geweest in Hindhead. Het fijne aan ETS is dat je het hele programma precies in elkaar kan zetten zoals jij dat wil. Zo heeft ETS, in plaats van Engelse les, een bezoek aan een zeer gastvrije Engelse school geregeld. Een zeer leuke en leerzame ervaring waar onze leerlingen a.d.h.v. buddies een rondleiding hebben gehad, lessen hebben gevolgd, lunch kregen en vriendschappen aan over hielden. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

Contact

Contact ETS Travel

085 - 902 00 52

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel