TTO Taalreizen

ETS Travel, de formule voor tto, de schoolreis en werkweek naar Engeland.

ETS Travel, Ardmore Language Schools en PGL ltd hebben een nieuwe en verfrissende formule ontwikkeld voor het tweetalig onderwijs. Binnen Nederland en België is ETS Travel hiermee de exclusieve aanbieder voor educatieve schoolreizen naar Ardmore en PGL in Engeland.

Nieuw en verfrissend is de aanpak om een goede balans te vinden tussen cultuur, educatie en ontspanning. Content and Language Integrated Learning (CLIL) vergroot de taalbeheersing en de internationale oriëntatie van leerlingen. Het grote verschil met andere schoolreizen is dat onze basis de veilige en luxe Ardmore en PGL Outdoor & Adventure parken zijn. De parken zijn zeer gunstig gelegen, een aantal vlak bij Londen en andere verspreid over Engeland. Uw programma voor de werkweek en schoolreis kan op diverse parken.

Wij hebben een groot netwerk aan UK Secondary Schools voor u en uw leerlingen om te bezoeken en contacten te leggen. Zo krijgt met name het Engels in de werkweek een “boost” !

Formule: een goede balans tussen cultuur, educatie en ontspanning!

De 5 onderdelen die de balans bepalen zijn:

 1. Cultuur en historie (Londen, Oxford, Cambridge)
 2. Educatieve modules in de parken
 3. Ontspannend Outdoor & Adventure programma
 4. Veilige, hoogwaardige verblijfsaccommodatie
 5. British Council goedgekeurde EFL en Language Based activities

ETS Travel stelt met u het programma samen:

Londen, Oxford, schoolbezoek, theater, musea, seminars maar ook binnen het Outdoor & Adventure pakket kunt u uw educatieve keuzes maken.

De leslokalen-collegezalen op de parken bieden de mogelijkheid de educatieve en culturele onderdelen te volgen. ETS Travel heeft daar samen met Ardmore en PGL een mooie formule, Learnlink, voor ontwikkeld. De seminars zijn ontwikkeld voor de Council Learning outside the Classroom. Zij geven aan welke educatieve aspecten gekoppeld worden aan uw vak en hoe deze vorm gegeven worden in de werkweek en schoolreis naar Engeland. Wij hebben gedetailleerde educatieve flyers per vak(gebied), o.a. voor aardrijkskunde, biologie, geschiedenis, ICT, International business en nog veel meer. Uw leerlingen komen maximaal met de Engelse taal in aanraking, niet alleen tijdens de seminars of bezoeken aan Londen maar zeker ook op de parken. Veel Engelse leerlingen verblijven ook op de parken tijdens uw schoolreis dus is er een prima mix mogelijk met Engelse leeftijdsgenoten. Indien mogelijk organiseren wij tijdens de werkweek een schoolbezoek in de buurt van de parken. Een uitstekende manier voor de opbouw van interculturele kennis en begrip. Het begrip 'pen friend' kan op deze manier weer terugkomen al is de 'pen' inmiddels Facebook en Twitter geworden.

Hiermee voldoen we aan de twee hoofddoelen van het tweetalig onderwijs:

 1. het vergroten van de Engelse taalbeheersing van leerlingen
 2. het verkrijgen van een Europese en internationale oriëntatie

Wij bieden u een veilige omgeving, betrouwbare begeleiding op en buiten de parken, seminars en vele excursies. De prijzen zullen u verrassen, zeker omdat die inclusief alle maaltijden en het complete Outdoor & Adventure programma zijn.

ETS Travel en PGL zijn vertrouwde namen om als toegevoegde waarde binnen uw tweetalig onderwijs programma te promoten. Wij verzorgen graag voor u en uw team een presentatie specifiek gericht op het tto. Boekt u bij ons, dan verzorgen wij tevens een Engels gastcollege op school ter voorbereiding op de schoolreis naar Engeland.

Vraag de gedetailleerde flyer aan waar alles in staat wat van belang is voor u, de ouders en uw leerlingen.

Welke flyers staan tot uw beschikking?

 1. De uitgebreide ETS Travel brochure
 2. De seminars flyer
 3. Per vakgebied de inhoud en leerdoelen van de seminars
 4. De flyer voor ouders, verzorgers
 5. De studenten nieuwsbrieven over Londen.

U kunt informatie aanvragen door contact op te nemen met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks te bellen met 06 28 59 64 72

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel