Maak kennis met het prachtige Sevilla

In Sevilla maakt u kennis met het echte Spanje. De beroemde tapas zijn er zo’n beetje uitgevonden en ook de Flamenco komt er vandaan. Maar meer nog is deze hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië een stad met het grootste historische centrum van Europa. Tal van beschavingen vonden er in de afgelopen eeuwen een thuis en dat is overal in Sevilla goed te zien, te proeven en te beleven.
Sevilla is de hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië, en heeft meer dan 700.000 inwoners. De stad ligt in Zuid-Spanje en is een belangrijke stad op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. Tevens biedt Sevilla talloze mogelijkheden voor educatieve en recreatieve groepsreizen.
Sevilla heeft een bewogen geschiedenis. Volgens de mythologie werd de stad gesticht door Hercules, maar het is bekend dat er al bewoning in het gebied was rond het jaar 1000 v.Chr.
De stad werd in 712 veroverd door de Moren, en werd daarmee een zeer belangrijke wereldstad, tot de stad in 1248 werd terugveroverd door Castilië. Na de ontdekking van Amerika door Columbus werd Sevilla de belangrijkste Europese haven, en thuisbasis van de zilvervloot.
De Moorse invloeden op de stad zijn nog duidelijk zichtbaar. Bekijk bijvoorbeeld de beroemde klokkentoren La Giralda, en Alcazares, waar vorstelijke paleizen en patio’s werden gebouwd op Moorse ruïnes.

ETS Travel verteld: Wat is er te doen in Sevilla?

Sevilla heeft veel te bieden voor een educatieve schoolreis, studiereis, of werkweek.

Het Koninklijk Paleis van Sevilla mag je niet missen als je de stad bezoekt. Het is één van de oudste paleizen van Europa (en wordt nog steeds gebruikt!), met veel invloeden uit de Moorse cultuur. Het paleis was het decor voor scènes in veel films en series. Ook voor de populaire serie Game Of Thrones zijn hier opnames gemaakt.

Over de kathedraal gesproken, ook dit Werelderfgoedmonument is een must see

Plaza de España, een prachtig plein met mooie gebouwen er omheen en ook nog leerzaam omdat in de banken op het plein alle provincies van Spanje worden genoemd met de belangrijkste zaken.
En zou kunnen wij nog wel even doorgaan…

Daarnaast is Sevilla de perfecte bestemming voor buitenactiviteiten en culturele uitstapjes.
Bekijk het aanbod van ETS Travel om meer ideeën op te doen!

Uw schoolreis of groepsreis met ETS Travel naar Sevilla

Sevilla is een prachtige stad voor een werkweek, schoolreis of groepsreis.
Tevens heeft ETS Travel een breed netwerk, in Sevilla kan ETS Travel kwalitatief goede gastgezinnen aanbieden!
Neem voor meer informatie en/of (vrijblijvende) vragen gerust contact op.
ETS Travel stelt met veel plezier een op maat gemaakt reisprogramma samen dat is afgestemd op uw reisgezelschap en uw specifieke wensen!

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel