Dublin Ontdek vanuit je gastgezin deze bruisende hoofdstad

Het heeft alles wat een metropool ook heeft alleen niet het massale van zo’n stad.

Tegenwoordig is Dublin een hippe bruisende wereldstad met volop bezienswaardigheden, shop en uitgaansmogelijkheden. Dublin is vrij compact, er valt in een relatief klein gebied van alles te beleven. De stad is prima al wandelend te bekijken en dit is tevens ook de charme van de stad. Naast verschillende kunstgaleries en musea zijn er nog aardig wat oude gebouwen en monumenten intact. De ETS Travel reis is afwisselend en vol van Engelse en Ierse
cultuur.

Activiteiten

Omgeving
Het Temple Bar district iseen zeer levendige wijk. Het Trinitycollege is de mooie oude universiteit van de stad. Tussen de oude universiteitsgebouwen zijn enkele groene parkjes waar men even kan genieten van de rust en sfeer van de universiteit en in Crafton Street kan men prima winkelen. Dublin Castle’ is één van de imposantste gebouwen in het oude centrum van Dublin. Het oudste deel van het kasteel,de Record Tower, is onderdeel geweest van een Normandisch kasteel en stamt uit de 13e eeuw. Er zijn goede tours te boeken en educatieve mogelijkheden.
In Dublin vindt men steeds meer fietsverhuurbedrijven. Sommigen bieden zelfs rondritten op de fiets aan onder begeleiding van een gids. Je kunt ook gebruik
maken van het stadsfietsenverhuursysteem. Voor een 2 euro heb je al een drie-dagenkaart waarmee je op 44 plaatsen in de stad een fiets kunnen pakken.
Probeer eens een cricketworkshop, een uitdagende sport waarbij uw leerlingen snel
fanatiek meedoen. ETS Travel heeft in de omgeving ook mooie outdoor & adventure mogelijkheden. Te veel mogelijkheden eigenlijk! Wij adviseren u graag.

Accommodatie

Verblijfsopties: Gastgezin, Hostel

Unieke punten
Uitstekend openbaar vervoer
Gastvrije hostfamilies
Hip uitgaanscentrum
Mooie combinatie cultuur, outdoor en educatie

Bestemming

Voorbeeld programma
Dag 1 Vertrek vanuit Amsterdam of bijvoorbeeld Eindhoven, kennismaken met de gastgezinnen.
Dag 2 Trinity College, Dublin Cathedral en Dublin Castle
Dag 3 Schoolbezoek en buddy programma
Dag 4 Keuze uit cricket workshop of bijvoorbeeld outdoor in Wicklow Mountains
Dag 5 Ontbijt en retourvlucht vanuit Dublin Airport

Voor wie

Groep 8 - Voortgezet onderwijs - Tweetalig onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel