Eastbourne. Be part of the family

Eastbourne is een mooie badplaats aan de Engelse Zuidkust. Een geliefde plaats voor zomertoerisme maar zeker ook als mooi voorbeeld van een chique Engelse badplaats.

Eastbourne homestays
ETS Travel heeft in veel steden in Engeland een goed homestay programma met betrouwbare partners. Als goed voorbeeld stellen wij u voor aan onze partner in Eastbourne. Homestay International (UK) Ltd.
Eastbourne is een mooie badplaats aan de Engelse Zuidkust. Een geliefde plaats voor zomertoerisme maar zeker ook als mooi voorbeeld van een chique Engelse badplaats. Veel studenten volgen hier Summerschools bij de vele taalscholen en Universiteiten in de regio. Het homestay-programma is van hoge kwaliteit, de gastvrije gezinnen proberen de leerlingen een veilige en welkome basis te geven. Het homestay-programma heeft zowel culturele als educatieve aspecten, een voorbeeld hebben we bijgevoegd. Zeker voor de wat oudere leerlingen een aanrader. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Activiteiten

Omgeving
Eastbourne is een veelzijdige badplaats met veel mogelijkheden. In de omgeving zijn Brighton, Hastings en Battle populaire bestemmingen. Londen is goed bereikbaar op 1,5 uur. Beachy Head is bekend vanwege zijn kano- en
wandeltochten in een prachtig natuurgebied. Battle is een mooi klassiek Engels dorp, rondom de “Abbey” is het Battle of Hastings center, hier her beleef je de slag
om Engeland in 1066. Het knusse Sussex is hier op zijn mooist: groen, klassiek en trendy.

Accommodatie

Verblijfsopties: Gastgezin, Hostel

Unieke punten
Eastbourne pier
Brighton Pavilion
Battle of Hastings
Kaap Beachy Head
Populaire studentenstad

Bestemming

Voorbeeld programma
Dag 1 Reis en ontvangst bij gastgezinnen
Dag 2 Ochtend programma op taalschool, middag programma in Brighton
Dag 3 Londen dag, musical
Dag 4 Town quiz, Sportmiddag, shopping en cinema avond

Voor wie

Groep 8 - Voortgezet onderwijs - Tweetalig onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel