Sevilla: een heerlijke stad!

Een stad vol met werelderfgoed, gelegen aan een rivier en binnen een uur rijden van de Atlantische oceaan. Dus op alle gebied een stad om nooit te vergeten.

Gastgezinnen Sevilla ETS Travel
We hebben gastgezinnen geselecteerd die er alles aan doen om de studenten het gevoel te geven "part of the family"te zijn. Daarom hebben wij gekozen voor een betrouwbare organisatie die op typisch Spaanse wijze zorgt voor veiligheid en comfort. Ook de taalschool geeft al meer dan 30 jaar Spaanse les. Ook Engels en Duitse lessen zijn in deze taalschool mogelijk.

Activiteiten

De gastgezinnen liggen in de nabij gelegen plaats Conil de la Frontera. Dit prachtige witte vissersdorp aan de Costa de la Luz gelegen aan de Atlantische oceaan, straalt alles uit waar je naar op zoek bent om Spanje te ontdekken. Juist daarom hebben voor deze gastgezinnen gekozen. Ook een bezoek aan de nabij gelegen stad Cádiz, de onterechte underdog van Andalusië, zeker de moeite waard.

Accommodatie

Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel, Hotel

Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel
Omdat de leefgewoonte in Spanje natuurlijk enorm veel verschillen van de Nederlandse hebben we gastgezinnen geselecteerd die er alles aan doen om de studenten het gevoel te geven “part of the family” te zijn. Hoe speciaal is het om op de schoolreis/werkweek alles op zijn Spaans te ervaren, zelfs de siësta zullen
we hierbij niet overslaan.

Bestemming

Voorbeeld programma
Dag 1 Reisdag naar Sevilla/Conil de la Frontera
Dag 2 Taalschool en lunch met gastgezinnen
Dag 3 Sevilla dag in te vullen met diverse excursies
Dag 4 Hiking tour Conil de la Frontera en strand/sportmiddag
Dag 5 Reisdag terug naar huis

Voor wie

Groep 8 - Voortgezet onderwijs - Tweetalig onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Schoolreiskenmerken

Land: Spanje
Taalles: Spaans
Vervoersopties: Busreis, Vliegreis
Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel, Hotel

Fotogalerij

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel