Valencia historie en toekomst in één Spaanse kustplaats

Door de ideale ligging van de gastgezinnen in de hippe badplaats Javea is het een prima uitvalsbasis om de stad Valencia of/en Allicante te bezoeken.

Gastgezinnen Valencia ETS Travel
Veiligheid, maar ook het optimaal benutten van taal en cultuur hebben voor onze schoolreis/werkweek onze prioriteit. Daarom hebben wij gekozen voor een betrouwbare organisatie die op typisch Spaanse wijze zorgt voor veiligheid en comfort.

Activiteiten

Maar laten we vooral de veelzijdige plaats Javea zelf niet overslaan. De hippe boulevard waar we allerlei watersporten aan kunnen bieden. De mooie natuur met de bergen, grillige rotspartijen en idylische baaitjes waar je kunt wandelen/hiken. De oude stad met de markthal en de leuke typische Spaanse restaurantjes zijn ideaal voor een tapas kookworkshop. Al met al zeker de moeite waard om kennis te maken met de Spaanse taal en cultuur. Om de schoolreis/werkweek compleet te maken hebben we contact gelegd met een taalschool in deze omgeving. De school is gehuisvest in een mooi gebouw met hypermodern ingerichte klaslokalen, een bibliotheek, videoruimte, studentenlounge en een dakterras maar wel te midden van winkels, cafés, en bezienswaardigheden in het fraaie en historisch centrum van Javea.
Bij de taalschool zijn er vele mogelijkheden. Natuurlijk het volgen van Spaanse lessen maar ook het volgen van Engelse lessen kunnen ze op maat aanbieden.

Accommodatie

Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel

Omdat de leefgewoonte in Spanje natuurlijk enorm veel verschillen van de Nederlandse hebben we gastgezinnen geselecteerd die er alles aan doen om de studenten het gevoel te geven “part of the family” te zijn. Hoe speciaal is het om op de schoolreis/werkweek alles op zijn Spaans te ervaren, zelfs de siësta zullen
we hierbij niet overslaan.

Bestemming

Voorbeeld programma
Dag 1 Reisdag naar Javea/Valencia
Dag 2 Taalschool en lunch met gastgezinnen
Dag 3 Valencia dag
Dag 4 Hiking tour Javea en strand/sport middag
Dag 5 Reisdag Eindhoven Airport

Voor wie

Groep 8 - Voortgezet onderwijs - Tweetalig onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Schoolreiskenmerken

Land: Spanje
Taalles: Spaans
Vervoersopties: Vliegreis
Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel

Fotogalerij

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel