Malta. Het Engelse Zuid Europa

Het uitgebreide vrijetijdsprogramma en faciliteiten, maakt het een toplocatie om Engels te leren.

Van het zuidwesten naar het noordoosten loopt het eiland schuin af, het is als het ware gekanteld. Kenmerkend zijn ook de tientallen baaien en inhammen. De stranden zijn zonder uitzondering klein en vaak rotsachtig; alleen in het noordwesten zijn er enkele zandstranden. Over de lengte van het eiland loopt een diepe vallei met op de bodem een weg, die in tijden van zware regenval in een kolkende rivier verandert.
Het eiland Gozo (Għawdex in het Maltees) is een kleine versie van Malta, inclusief de baaien en de diepe vallei over de lengte. Het landschap is echter wat ruiger en groener, vooral in de winter.

Activiteiten

Vanuit je gastgezin worden er veel activiteiten georganiseerd. Een mix van historie, cultuur, sport en fun. Niet voor niets is dit in de zomer een van de populairste studenten hotspots met enorm veel taalscholen.

Accommodatie

Verblijfsopties: Gastgezin, Hostel

 

Voor wie

Voortgezet onderwijs - Tweetaling onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Schoolreiskenmerken

Land: Malta
Taalles: Engels
Vervoersopties: Vliegreis
Verblijfsopties: Gastgezin, Hostel

Fotogalerij

Schoolreizen Malta

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel