Parijs

Parijs, cultuur, light by night

Vanwege de relatief korte reisafstand en de ontelbaar bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn, is Parijs nog steeds een van onze favorieten voor een meerdaagse stedentrip. Een tussenstop in Brussel bij het Europees Parlement kan bijdragen aan het curriculum voor internationalisering.

Activiteiten

Vertrek vanuit Nederland om via Brussel door naar Parijs te reizen. In de late namiddag aankomst bij het hostel en inchecken en een eerste kennismaking met parijs.
Dag 2: Na het ontbijt vertrekken jullie naar Père Lachaise, de grootste begraafplaats van Parijs. Na de lunch op eigen gelegenheid, vertrekken jullie naar Versailles waar jullie het beroemde Chateau van Versailles zullen bezoeken.
Dag 3: Na het ontbijt brengen jullie een bezoek aan Centre Pompidou incl. audioguide. Na dit bezoek krijgen de leerlingen vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen en zelf de omgeving van o.a. Champs Elyséees, Notre Dame en Arc de Triomphe te ontdekken Tegen het einde van de middag brengen jullie een bezoek aan de Sacré Couer.
Dag 4: Na het ontbijt bezoeken jullie het graf van Napoleon (Dôme des Invalides) en een bezoek aan een museum. Na het museumbezoek vertrekken jullie richting Montmartre voor een lunch op eigen gelegenheid en vrije besteding. ’s Middags een bezoek aan het wereldberoemde Louvre. ’s Avonds bezoek aan de beroemde Eifeltoren.
Dag 5: Koffers inpakken en ontbijten. Vandaag vertrekken jullie terug naar Nederland. Ter afsluiting een dag vol fun en sensatie bij Disneyland Parijs of Parc Astérix!

Accommodatie

Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel, Hotel

Voor onze reizen wordt er veelal gekozen voor een hostel gelegen in de binnenring van Parijs. Zo ervaart u de typische sfeer van Parijs het best.
Vanwege de drukte in de stad en de hoge parkeerkosten adviseren wij om zoveel mogelijk gebruik te maken van de benenwagen of van het openbaar vervoer.
Kijk ook eens op de pagina van Chateau Romaine van waaruit je goed parijs kunt bezoeken.

Bestemming

Bezoek de catacomben van Parijs
Volg een workshop (ontelbare mogelijkheden)
Ontdek Parijs per fiets
Kruip in de huid van Robert Langdon van Da vinci Code
Bezoek een Franse Salon of een Theater

Schoolreiskenmerken

Land: Frankrijk
Taalles:
Vervoersopties: Busreis, Treinreis
Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Gastgezin, Hostel, Hotel

Fotogalerij

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel