Krakau. Een must voor de Europese historie

Do zobaczenia w Polsce!
Tot ziens in Polen

Wil je een nieuw reisplan toegevoegen aan je pakket aan school- en groepsreizen. Door rechtstreekse contacten en bezoeken aan Krakau in Polen hebben we nu een goed uitgebalanceerd reisplan kunnen samenstellen. Krakau is de prachtige culturele hoofdstad van Polen. Geheel intact gebleven met een mix van culturele hoogtepunten in de binnenstad, modieuze en hippe winkels en een bruisend studenten uitgaansleven en niet te vergeten de intieme Joodse wijk. Wat accommodatie betreft hebben we een goede selectie kunnen maken van nette en betaalbare hotels.

Activiteiten

Eigenlijk mag op deze reis een bezoek aan Auschwitz-Birkenau niet ontbreken! De holocaust is een indringende periode in de geschiedenis geweest. Een bezoek aan
dit voormalige concentratiekamp zal veel indruk maken op scholieren. Contacten met een aantal Internationale scholen zijn in een vergevorderd stadium. Dit zou voor uw Internationaliseringsprogramma interessant kunnen zijn. Natuurlijk is deze reis met al zijn verschillende facetten op maat aan te passen, zoals u van ETS Travel gewend bent. Een combinatie reis via Berlijn, of zelfs Praag is mogelijk.
Het door ons uitgekiende reisplan, is met zoveel indrukken, een geweldig alternatief voor de Londen- en Parijstrips.

Accommodatie

Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Hostel, Hotel

Voor wie

Voortgezet onderwijs - Tweetalig onderwijs - VMBO - MBO - HBO. Educatie en cultuur, maar ook ontspanning en sport maken onze reizen afwisselend en voor elke leerling een belevenis.

Schoolreiskenmerken

Land: Duitsland
Taalles:
Vervoersopties: Busreis, Vliegreis, Treinreis
Verblijfsopties: Groepsaccommodatie, Hostel, Hotel

Fotogalerij

Inschrijven nieuwsbrief

vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. je e-mailadres in.
Ga a.u.b. akkoord.
Maak a.u.b. de juiste keuze.

Keurmerken

Keurmerk Touringcar

Partners

Ardmore
PGL
Kingswood
ETS Travel heeft voor Kingswood en PGL het alleenrecht om hun product op de Nederlandse markt te voeren. Deze zijn geaccrediteerd door ABTA en British Counsil.

Thema schoolreizen

Nieuwsbrief

Alle rechten voorbehouden ©ETS Travel